fbpx

CacttuKids

CacttuKids

“Become the future. Learn to code.”

The program CacttuKids teaches kids about the technology that is changing the world. With the program CacttuKids we provide our course participants with an interactive environment, where they can learn coding through fun. Coding helps your children by teaching them to see the world through a critical lens and the importance of logical thinking. With the program kids also focus on developing their creativity- a skill required in every fields of science, technology, engineering and maths. The coding principles learned through the program help develop the imagination and acquire technological skills.

This month on CacttuKids

Age:
Duration:
Intensity:
80.00 €
Age:
Duration:
Intensity:
80.00 €
Age:
Duration:
Intensity:
Age:
Duration:
Intensity:
Age:
Duration:
Intensity:
60 €
Age:
Duration:
Intensity:
Age:
Duration:
Intensity:
88.5 €
Age: 8-12 years
Duration: 32 hours
Intensity: twice a week
Age: 7 - 13 years
Duration: 30 hours
Intensity: once a week

Curriculum

The new 2-year curriculum includes courses ranging from the first steps of coding to the steps where students will be prepared to continue pursuing training in the field of technology. The main aim is for children to love and appreciate the role of coding and to work on developing such skills so that these children will follow the path of successful technology-related careers in the future.

Activities and News

Kodimi me Scratch në CacttuKids

Scratch është një gjuhë programuese e thjeshtë, e lehtë dhe atraktive për të rinjë dhe fëmijë. Programimi përmes Scratch bazohet në teknikën ‘building blocks’, […]

Si të krijojmë aplikacione mobile me Thunkable

Thunkable është  platformë për ndërtimin e aplikacioneve mobile. Për dallim  prej  platformave të  tjera të ngjashme, Thunkable mundëson krijimin e aplikacioneve për Android ashtu […]

Çfarë ofron programi CacttuKids

Programi CacttuKids ofron një hapësirë ku fëmijët dhe adoleshentët edukohen, argëtohen dhe përfitojnë shkathtësi të shumta. Në CacttuKids ne ju ofrojmë një ambient […]

Pse duhet t’i mёsojmë fёmijët të kodojnë

Nё epokёn digjitale në të cilën po jetojmë, telefonat mobilë, kompjuterët dhe tabletët janë pjesё e jetёs sonë të përditshme. Prandaj, krahas leximit, […]

Enroll

Teach your kids about the technology that is building the world!

Tel.

+383 (0)38 600 237