fbpx

Disa arsye pse duhet të studioni “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile”

Zgjedhja e karrierёs asnjёherё nuk ёshtё e lehtё, nuk ka rёndёsi se nё cilёn fazё tё jetёs jeni. Mundёsitё e karrierёs ndryshojnё varёsisht se nё cilёn fushё tё studimit keni zgjedhur tё studioni. Pёr t’i shfrytёrzuar kёto mundёsi ju duhet që të studioni në institucionin e duhur.

Cacttus Education ёshtё shkollё e lartё profesionale e cila ju mundёson qё tё studioni nё njёrin nga drejtimet mё tё kёrkuara nё tregun e punёs.

Gjatё studimit dyvjeqar nё Cacttus Education, ju do tё merrni aftёsi kreative dhe profesionale qё ti plotёsoni kёrkest e tregut.

Ndёr pёrfitimet tё cilat ju do t’i keni nesёr si i diplomuar nga Cacttus Education nё programin e ‘Zhvillues i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile” janё:

Zhvilluesit e Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile kanё tё ardhura mё tё mira – Si Zhvillues i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile ju mund të keni njё pagё të mirë madje edhe vetëm me disa orë pune në ditë.

Kёrkesa pёr kёtё profesion ёshtё e madhe – Ju nuk jeni i kufizuar të punoni vetëm në tregun vendor. Sipas tё dhёnave, ka kёrkesa shumё tё mёdha pёr Zhvilluesit e Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile. Mundësitë tuaja për punësim shtrihen në tregun global.

Fleksibiliteti i punës dhe orarit – Ju mund të punoni me gjysmë orari, me orar të plotë, në zyrë, freelance, dhe mundësi të tjera të cilat nuk ju kushtëzojnë në kohë apo vendbanim.

Mund tё fitoni edhe duke shitur aplikacione – Nёse keni njohuri tё zhvilloni aplikacione mobile, mund tё jeni nё gjendje tё gjeneroni tё ardhura, duke e bёrё aplikacionin nё dispozicion pёr blerje nё App Store ose nё Google play.

Cacttus Education ёshtё shkollё e lartё profesionale qё pёrgatitё kuadrot nё aspektin teorik edhe praktik tё ballafaqohen me kёrkesat e tregut.

Comments are closed.