fbpx

Trajnimi JAVA Fundamentals

Mësoje një gjuhë të re programimi

Vendet janë të limituara andaj, rezervo vendin tënd tani!

Front End Web Development

Grupi i radhës përfundoi me sukses trajnimin #FrontEndWebDevelopment

Nga ky trajnim kandidatët patën mundësinë të fitojnë njohuri themelore në #Html & #CSS, si dhe të funksionalizojnë punën dhe kreativitetin e tyre përmes #JavaScript & #jQuery

Apliko edhe ti për t’u bërë pjesë e trajnimit të radhës: https://cacttus.education/aplikimi/

Trajnimet e ofruara nga CACTTUS Education në kuadër të subvencionimit nga MAShTI