fbpx

A jeni të gatshëm t’i sfidoni shkathtësitë tuaja në Dizajn Grafik?

Bashkangjitu edhe ti në grupin e radhës, dhe mëso të krijosh përmbajtje kreative duke përdorur programet lidere në industrinë grafike: Adobe Illustrator dhe Adobe Photoshop. Apliko tani:https://cacttus.education/aplikimi/

Pse të zgjedhni trajnimet në CACTTUS Education?

Nëse je duke menduar të ndjekësh një trajnim, por nuk e ke vendosur se ku, ne e kemi lehtësuar këtë dilemë për ju. Zgjedh njërin nga trajnimet të cilat i ofron #CACTTUSEducation duke aplikuar përmes: https://cacttus.education/aplikimi/

Mëso Dizajn Grafik dhe krijo përmbajtje kreative!

Trajnimi i radhës për Dizajn Grafik ofrohet në nivelin fillestar për këdo që dëshiron të mësojë parimet bazë të konceptit vizual, teorisë së ngjyrave, tipografisë, dizajnit të logos, markës dhe brendit. Krahas trajnimit të kombinuar me teori dhe praktikë do të mësohen edhe bazat e programeve lidere në industrinë grafike: Adobe Illustrator dhe Adobe Photoshop të ligjëruar nga Arsim Shala, dizajner i komunikimit me përvojë mbi 20 vjeçare në dizajn grafik, shtyp dhe web. Në fund të trajnimit ju do jeni të gatshëm për të nisur një karrierë si dizajner grafik dhe të krijoni ilustrime, dizajne për media sociale, krijimi i reklamave per web, broshura, logo e elemente të tjera vizuale dhe të gjitha që ju duhen për ta kompletuar portfolion tuaj.

Rezervo vendin tënd tani!!!