fbpx

Cacttus Education përmbyll “Javën Globale të Ndërmarrësisë”

Me datë 16-22 nëntor është shënuar “Java Globale e Ndërmarrësisë”, dhe me këtë rast Cacttus Education organizoi disa aktivitete për të rinjtë të interesuar në fushën e biznesit.  

Me datë 19 Nëntor u organizua online tour me kompaninë Cacttus Sha, ku pjesëmarrësit, studentë dhe të jashtëm, patën mundësinë të mësojnë më shumë rreth punës së kësaj kompanie.  

Ndërsa, me datë 20 Nëntor organizuam trajnimin një ditor, “ Çfarë ju duhet dhe si të lansoni një biznes të suksesshëm”, ku të pranishmit morrën këshilla, dhe mësuan se si të i marrin hapat e parë për fillimin e biznesit të tyre.  

”Global Entrepreneurship WEEK”- 2020, e përfunduam me ‘online tour’ dhe live me platformën dua.com, aplikacioni më i ri që ka për qëllim të i bashkoj shqiptarët kudo në botë.  

Këto aktivitete kryesisht iu dedikuan studentëve dhe të rinjve që kanë për qëllim hapjen e bizneseve, dhe për ata që janë të interesuar në fushën e TIK-ut, dhe që një ditë dëshirojnë të punojnë në këtë fushë.  

Studimet në Cacttus Education|Çka thonë studentët tanë

Cacttus Education si shkollë e lartë profesionale e teknologjisë së informacionit ka për qëllim të edukojë profesionistë të kualifikuar që kërkohen nga tregu i punës, në kohën më të shkurtë të mundshme.

Cacttus Education ofron studime në dy drejtimet më të kërkuara:

Me fokus në fushën e teknologjisë Cacttus Education ju ofron më të mirën për sa i përket përgatitjes profesionale në këtë fushë. 

Studimet në Cacttus Education janë të ndërlidhura me punësimin dhe përgatitjen për tregun e punës, si në aspektin teorik ashtu edhe në atë praktik. Flamur Bajra, student i diplomuar në drejtimin “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile”, tregon për rrugëtimin e tij nga Londra në Kosovë dhe përvojën e tij gjatë studimeve në Cacttus Education:

Për studentët e Cacttus Education shpeshherë angazhimi në punë praktike rezulton edhe në ofertë për punë. Shaqir Maliqi, i diplomuar në drejtimin “Administrim i rrjetave dhe sistemeve” është njëri ndër studentët që ka filluar angazhimin e tij si praktikant gjatë vitit të parë të studimeve në, Cacttus Education ku pastaj iu është ofruar kontratë pune në Cacttus sha. Sot Shaqiri punon në Ipko LLC si Administrator i Sistemeve. Shaqiri tregon:


Përmes studimeve dy vjeçare Cacttus Education përgatitë profesionistë të radhës të cilët janë të gatshëm të ballafaqohen me kërkesat e tregut. Regjistrimet e studentëve për vitin e ri akademik 2020/21 janë të hapura.

Regjistrohu Tani!