fbpx

CACTTUS Education vizitoi shkollën “Hoxhë Kadri Prishtina”

CACTTUS Education vizitoi shkollën “Hoxhë Kadri Prishtina” në të cilën prezantuam para studentëve programet e studimeve “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile” si dhe “Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve”.Ishte kënaqësi të jemi në mesin e studentëve plot entuziazëm dhe interesim për të mësuar më shumë rreth botës së teknologjisë dhe asaj se çka ofron CACTTUS Education si institucion i arsimit të lartë. Falenderojmë stafin shkollor, kryesinë e shkollës si dhe studentët për mikpritjen!

Comments are closed.