fbpx

CACTTUS Education sjell trajnimin “Cyber Security”

CACTTUS Education sjell trajnimin “Cyber Security” Ky trajnim ofron njohuritë themelore për këdo që është i interesuar në botën e Sigurisë Kibernetike, qoftë për zhvillim profesional në këtë fushë apo thjesht për mbrojtjen e prezencës tuaj në rrjete sociale. Në fund të trajnimit Cyber Security ju do të fitoni njohuri në fushat e sigurisë në botën kibernetike si: siguria e informacionit, siguria e sistemeve, siguria e rrjetit, siguria e celularit, siguria fizike, etika dhe ligjet, teknologjitë e lidhura, mbrojtja dhe teknikat e zbutjes që përdoren në mbrojtjen e bizneseve.

Vendet janë të limituara andaj rezervo vendin tënd tani duke aplikuar: https://cacttus.education/aplikimi/

Comments are closed.