fbpx

Cacttus Education fillon procesin e akreditimit për programin e ri të edukimit profesional tre vjeçar, të nivelit Bachelor

Cacttus Education do të sjellë për herë të parë në Kosovë studimet në nivelin Bachelor Profesional, në lëminë e TI-së.

Programi është vazhdimësi e programit ekzistues tejet të sukseshëm profesional dy vjeçar të studimeve, dhe është kompatibil me kurrikulën aktuale të studimeve.

Me këtë studentëve iu ofrohet më shumë zgjedhje, për punesim, vazhdim të karrierës akademike dhe mësim gjatë gjithë jetës. Bëhu edhe ti një ndër studentët e sukseshëm në Cacttus Education. Apliko tani: https://cacttus.education/aplikimi/

Comments are closed.