fbpx

Cacttus Education pjesëmarrës në “Panairin Nacional të Punës dhe Karrierës 2019“

Cacttus Education mori pjesë në Panairin Nacional të Punës dhe Karrierës 2019. Ky panair u organizua nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale bashkë me GIZ-in gjerman. Përpos bizneseve e kompanive të ndryshme, pjesë e panairit ishin edhe institucionet arsimore. Gjatë panairit, pjesëmarrësit u informuan edhe për mundësitë e ndryshme për bursa, trajnime dhe seminare.

Vizitorët e shtandit tonë, patën mundësinë të mësojnë më shumë rreth trajnimeve profesionale dhe programit të studimeve që mund t’i ndjekin në Cacttus Education.

Comments are closed.