fbpx

Cacttus Education në partneritet me USAID ofrojnë 20 bursa për studim

Institucioni i arsimit të lartë Cacttus Education në partneritet me USAID ofrojnë bursë studimi prej 70% për 20 studentë të rinjë për vitin akademik 2019/2020. Bursat ofrohen në kuadër të projektit “Partneriteti për Impaktin në TIK”.

Përmes këtyre bursave, 20 studentë mund të studiojnë në dy drejtimet më të kërkuara në tregun vendor dhe të huaj: “Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile” dhe “Administrim i rrjetave dhe sistemeve”.

 “Partneriteti për Impaktin në TIK” ka për qëllim aftësimin dhe përgatitjen e të rinjve për tregun e punës në fushën e teknologjisë informative (TIK). Projekti vjen si kërkesë e tregut për profesionistë të TIK-ut dhe si nevojë për krijimin e fuqive të reja punëtore në këtë fushë.  

Përpos studimeve, përfituesit e projektit poashtu përfitojnë edhe nga mundësitë për punë praktike në fushën e TIK-ut, ‘incubation’ dhe ‘excubation’ dhe punësimi në kompani të ndryshme në fushën e teknologjisë.

Aplikimi për bursë mbetet i hapur deri më 13 Tetor 2019.

Për të përfituar nga programi i bursës APLIKO KËTU.

Comments are closed.