fbpx

Cacttus Education në panairin “Edukimi për punësim”

Vizitorët e panairit, patën mundësinë të mësojnë më shumë rreth trajnimeve profesionale dhe programeve të studimeve që mund t’i ndjekin në Cacttus Education.

Për ju që nuk arritët të na vizitoni gjatë panairit, ju ftojmë të na vizitoni tek zyret tona, ku mund të njoftoheni me mundësitë që Cacttus Education i ofron për studim, trajnime, ndërmarrësi e angazhim në aktivitete të ndryshme për fushën e teknologjisë.

Comments are closed.