fbpx

Cacttus Education në konferencën KosICT

KosICT është konferencë e përvitshme që mbahet në fushën e Teknologjisë së Informacionit. Konferenca përfshinë diskutime për tema dhe trende të TI-së me folës të njohur ndërkombëtarisht, punëtori interaktive e panair të inovacionit.

Comments are closed.