fbpx

Cacttus Education në Konferencën e Arsimit dhe Aftësimit Profesional

Konferenca mbështetet nga Qeveria Gjermane dhe organizohet nga projekti Rinia, Punësimi dhe Aftësimi Profesional (YES) ne kuadër të GIZ-it në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

Comments are closed.