fbpx

Cacttus Education mori pjesë në Panairin e Edukimit 2018

Cacttus Education mori pjesë në edicionin e 12-të të Panairit të Edukimit, që u mbajt me 19 dhe 20 Prill në sallën ‘1Tetori’ në Prishtinë. Gjatë këtyre dy ditëve vizitorët në panair patën mundësinë të na vizitojnë dhe të mësojnë më shumë rreth Cacttus Education.

Vizitorët gjatë panairit patën rastin të njoftohen më detajisht lidhur me programet për studim profesional, bursat dhe ndihmesën financiare që Cacttus Education ofron për studentët e vet. Poashtu përpos programeve të shkollës profesionale: “Administrues i rrjeteve dhe sistemeve” dhe “Zhvillues të Ueb-it dhe të Aplikacioneve Mobile”, vizitorët gjatë panairit u njoftuan më shumë  edhe me trajnimet në fushën e IT-së, si dhe programet përgatitore për cetrifikime industriale në Microsoft, Cisco, Oracle, Symantec, CompTIA, Linux, Adobe, IBM, etj.

Kurse vizitorët e moshave më të reja mësuan më shumë rreth programit CacttuKids, i cili është i dedikuar për fëmijët që dëshirojnë të mësojnë gjuhët digjitale dhe të bëhen programerë të rinj.

Comments are closed.