fbpx

Cacttus Education pjesëmarrës në Panairin e Studimeve në Gjilan

Cacttus Education ishte pjesë e Panairit të Studimeve, organizuar nga Komuna e Gjilanit. Gjatë panairit patëm rastin të takojmë maturantët e kësaj komune, dhe t’i njoftojmë ata me mundësitë dhe përparësitë e studimit në Cacttus Education.

Cacttus Education është shkolla e parë dyvjeçare për teknologji të informacionit në Kosovë.  Mision i yni është përgatitja e studentëve për profesionet dhe vendet reale të punës në industri për kohën më të shkurtër të mundshme. Me njohuritë dhe shkathtësitë praktike që ata i mësojnë studentët mund të punësohen si në kompani vendore ashtu edhe ato ndërkombëtare.

Interesimi i nxënësve dhe studentëve të rinjë për t’u regjistruar në njërin nga dy drejtimet e fushës së teknologjisë së informacionit në Cactus Education ishte i madh.

Regjistrimet për vitin e ri akademik kanë filluar. Mësoni më shumë: https://bit.ly/2KOciwc

Comments are closed.