fbpx

Cacttus Education mori pjesë në hapjen solemne të “Javëve të Biznesit Kosovar 2018”

Cacttus Education mori pjesë në hapjen solemne të edicionit të 16 “Javëve të Biznesit Kosovar”. Ky event u organizua nga Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB), në bashkëpunim me Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë – MTI.

Gjatë panairit “Javët e Biznesit Kosovar” morën pjesë biznese dhe institucione të ndryshme të cilët prezantuan produktet e tyre. Pjesëmarrësit në panair poashtu patën rastin të mësojnë më shumë rreth programit të studimeve, trajnimeve dhe shërbimeve të tjera që Cacttus Education i ofron.

Cacttus Education edhe në të ardhmen do të vazhdojë të jetë pjesë e organizimeve të tilla, që si qëllim kanë promovimin e ekonomisë në vend.

Comments are closed.