fbpx

Cacttus Education mori pjesë në ceremoninë përmbyllëse të pjesës së parë të programit ‘Gratë në Biznes’

Në rrjedhën e aktiviteteve për përkrahjen e grave në biznes, u organizua ceremonia përmbyllëse të pjesës së parë të programit ‘Gratë në Biznes’, e cila u mbajt me datë 20 Nëntor 2018. Pjesë e kësaj ceremonie ishte edhe Cacttus Education.

Në kuadër të ceremonisë u mbajt edhe ekspozita promovuese, ku biznese e institucione të ndryshme patën mundësinë të takohen me donatorë potencialë dhe të prezantojnë shërbimet apo produktet e tyre. Gjatë këtij eventi pjesëmarrësit treguan interesim të madh edhe për Cacttus Education, ku mësuan më shumë për programin e studimeve, trajnimet dhe shërbimet e tjera që Cacttus Education i ofron.

Comments are closed.