fbpx

Cacttus Education mbajti testin e parë kualifikues për bursë për vitin akademik 2019/20

Bursat ofrohen nga Cacttus Education në partneritet me USAID në kuadër të projektit “Partneriteti për Impaktin në TIK”. 20 kandidatët me rezultatet më të mira përfitojnë bursë studimi deri 70%.

Studentë mund të studiojnë në dy drejtimet më të kërkuara në tregun vendor dhe të huaj: “Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile” dhe “Administrim i rrjetave dhe sistemeve”.

Comments are closed.