fbpx

Cacttus Education lanson uebfaqen e re të punuar nga studentët tanë

Cacttus Education ka lansuar uebfaqen e re të punuar nga dy studentë të drejtimit “Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile”. Studentët Kaltrina Uka dhe A. A. kanë punuar në krijimin e uebfaqes së re, nën mentorimin e profesorit Leart Zogjani.

Studentët tanë mësojnë përmes realizimit të projekteve të ndryshme, simulime në klasë dhe projekte reale. Cacttus Education tani ka filluar regjistrimin e gjeneratës së re të studentëve në programet e studimit më të kërkuara në fushën e teknologjisë.

Edhe ti mund të bëhesh pjesë e Cacttus Education: Apliko Tani!

Comments are closed.