fbpx

Si të krijojmë aplikacione mobile me Thunkable

Thunkable është  platformë për ndërtimin e aplikacioneve mobile. Për dallim  prej  platformave të  tjera të ngjashme, Thunkable mundëson krijimin e aplikacioneve për Android ashtu  dhe  iOS. Përmes kësaj platforme mund të dizajnohen dhe programohen aplikacione të ndryshme, të cilat ju mund të ngarkoni në Google Play Store ose App Store.

Kursi Thunkable në CacttuKids është mundësi shumë e mirë për të gjithë fëmijët që dëshirojnë të krijojnë aplikacione të bukura për telefona mobil. Ky kurs është argëtues, edukativ dhe i lehtë për t’u mësuar. Kursi u ndihmon të rinjëve të mësojnë se si të mendojnë në mënyrë kreative, kritike dhe të punojnë në ekip.

Pas përfundimit të kursit studentët do të jenë të gatshëm të fillojnë të mësojnë gjuhët programuese për të krijuar aplikacione të ndryshme.

Për t’u bërë pjesë e kursit APLIKO KËTU.