fbpx

CacttuKids sjell kursin për DizajnGrafik

Me kursin e ri “Dizajni Grafik” do të mësohen krijimi i ilustrimeve, karakteret e animuara që janë shumë të dashura për fëmijët, broshurat, revistat si dhe dizajnimin e paketimit. Kohëzgjatja: 30 orë➡️Afati për aplikim: 07 Shkurt 2022✅Regjistrohu këtu: : https://cacttus.education/aplikimi-per-cacttukids/

Comments are closed.