fbpx

CacttuKids organizon Code&Pizza II

Për herë të dytë, në CacttuKids fëmijët dhe adoleshentët kanë mundësinë të vijnë, të kënaqen, kodojnë dhe të hanë pica, gjatë dy orëve të hapura për të gjithë. Eventi Code&Pizza II, organizohet të shtunën më 9 shtator, nga ora 12:00 deri në orën 14:00 për të gjithë të rinjtë nga mosha 7 deri në moshën 15 vjeç.

Ky event, është vazhdimësi e eventit të parë që u organizua në fund të korrikut të këtij viti, ku rreth 50 fëmijë dhe adoleshentë u argëtuan dhe provuan diçka të re, kodimin. Pas këtij interesimi të madh të fëmijëve, CacttuKids, ju dhuron mundësinë edhe një herë që të zbuloni dëshira të reja, të njoftoni shoqëri të re dhe të kaloni vikend të këndshëm me ne.

Cacttus Education përmes programeve që ofron, në vazhdimësi do të promovojë vlera tek të rinjtë, duke hapur mundësi të reja për ta me kurse dhe trajnime edukuese. Përveç edukimit, programi CacttuKids, ka për qëllim argëtimin e të rinjve, krijimin e një ambienti atraktiv e të ngrohtë për ta dhe socializimin e tyre. Të shtunën, në Code&Pizza II, ejani dhe kapni mundësinë tuaj!

Këtë të vikend, ju presin instruktorët tanë që të ju shoqërojnë dhe udhëzojnë në orën e kodimin që CacttuKids e dhuron falas për ju. Mos harroni, përveç instruktorëve, ju presin edhe picat!

 

Comments are closed.