fbpx

Cacttus Education fillon procesin e akreditimit për programin e ri të edukimit profesional tre vjeçar, të nivelit Bachelor

Cacttus Education do të sjellë për herë të parë në Kosovë studimet në nivelin Bachelor Profesional, në lëminë e TI-së.

Programi është vazhdimësi e programit ekzistues tejet të sukseshëm profesional dy vjeçar të studimeve, dhe është kompatibil me kurrikulën aktuale të studimeve.

Me këtë studentëve iu ofrohet më shumë zgjedhje, për punesim, vazhdim të karrierës akademike dhe mësim gjatë gjithë jetës. Bëhu edhe ti një ndër studentët e sukseshëm në Cacttus Education. Apliko tani: https://cacttus.education/aplikimi/

Kompania Harrisia ofron 10 bursa prej 50% për studime në Cacttus Education

Për të mbështetur profesionistët e rinjë të fushës së teknologjisë gjatë periudhës së pandemisë COVID-19, kompania Harrisia ofron 10 bursa prej 50% për studim në Cacttus Education.

Marrëveshja për ofrimin e bursave u nënshkrua nga Drejtori Ekzekutiv i Cacttus Education, Besim Ilazi si dhe nga Udhëheqësi i kompanisë Harrisia, Lirak Cana. Përmes kësaj marrëveshje 10 bursistët do të përfitojnë nga mundësitë për avancim në fushën e teknologjisë.

Për kandidatët e sukseshëm, kompania ofron edhe mundësi punësimi pas përfundimit të studimeve.

Kompania Harrisia në vazhdimësi ndihmon në zhvillimin dhe avancimin e kuadrove të reja duke i mbështetur me bursa, trajnime dhe punë praktike.

Afati për aplikim për bursë: 21 Tetor 2020

Apliko tani: https://cacttus.education/aplikimi/

CACTTUS Sh.a. ofron 10 bursa prej 50% për studentët që regjistrohen për studime në Cacttus Education

Cacttus Education dhe CACTTUS Sh.a. nënshkruan marrëveshje për ofrimin e bursave për studim në Cacttus Education. Marrëveshja u nënshkrua nga Drejtori Ekzekutiv i Cacttus Education Besim Ilazi dhe nga Drejtori Ekzekutiv i CACTTUS Sh.a., Astrit Leti.

CACTTUS Sh.a. ofron 10 bursa prej 50% për studentët e drejtimit “Administrim i rrjetave dhe sistemeve”, i cili ofrohet ekskluzivisht në Kosovë nga Cacttus Education. Kërkesa për këta profesionistë është jashtëzakonisht e madhe në Kosovë, sidomos nga operatorët e telekomit, bankat dhe organizata të tjera të mëdha.

Programi i administrimit të rrjetave dhe sistemeve ju përgatitë për disa prej profesioneve më të kërkuara dhe më të paguara sot në botën e teknologjisë si:

  • administrues/e i/e rrjetave,
  • inxhinier/e i/e rrjetave,
  • administrues/e i/e sistemeve,
  • analist/e i/e sistemeve kompjuterike,
  • inxhinier/e i/e sigurisë,
  • integrues/e i/e sistemeve etj.

Afati për aplikim për bursë: 09 Tetor 2020

Apliko tani!