fbpx

Ariana Arifaj, Bursiste në Cacttus Education

Ariana është në përfundim të studimeve në Cacttus Education. Ajo është bursiste dhe një prej studenteve të dalluara në Cacttus Education.

  • Alumna në Cacttus Education
  • Bursiste në drejtimin “Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile”
  • Email: arianaarifaj1@gmail.com
Comments are closed.