fbpx

Anëtarët e OEGJK janë pritur në vizitë në ambientet e Cacttus Education

Anëtarët e OEGJK janë pritur në vizitë në ambientet e Cacttus Education, në kuadër të aktivitetit “Anëtarët e OEGJK vizitojnë Shkollat Profesionale”.Qëllimi i këtij aktiviteti është ndërlidhja e shkollave profesionale me kompanitë dhe bizneset të cilat janë anëtare të OEGJK-së, në mënyrë që të intensifikohet bashkëpunimi dhe të bëhet promovimi i arsimit dhe aftësimit profesional sipas sistemit dual tek kompanitë anëtare të OEGJK.

Comments are closed.