fbpx

Ambasadori zviceran në Kosovë viziton Cacttus Education

Ambasadori Zviceran në Kosovë, Z. Jean-Hubert Lebet, së bashku me stafin e EYE (Enhancing Youth Employment) në Kosovë dhe Zyrën Zvicerane për Bashkëpunim (SCO), vizituan shkollën e lartë profesionale Cacttus Education,  ku edhe u njoftua për së afërmi me punën e shkollës, programet, të arriturat, sfidat dhe sukseset e deri tanishme.

Mysafirët gjithashtu patën rastin të informohen më shumë lidhur me sistemin perëndimor të studimit që ofrohet në Cacttus Education.

Ambasada zviceran dhe EYE Kosovo kanë shprehur përkrahjen e tyre për institucionet private, e veçanërisht shkollat profesionale dhe mbështjejtjen e vazhdueshme ndaj institucionit tonë.

 

 

Comments are closed.