fbpx

A jeni të gatshëm t’i sfidoni shkathtësitë tuaja në Dizajn Grafik?

Bashkangjitu edhe ti në grupin e radhës, dhe mëso të krijosh përmbajtje kreative duke përdorur programet lidere në industrinë grafike: Adobe Illustrator dhe Adobe Photoshop. Apliko tani:https://cacttus.education/aplikimi/

Comments are closed.