fbpx

Veton Xhelili është ligjërues në CACTTUS Education tashmë 7 vite. Aktualisht, ai ligjëron në drejtimet “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile” si dhe “Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve”.Ai ka studiuar në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në fushën e Automatikës dhe Elektronikës dhe ka përfunduar trajnime dhe çertifikime në nivelin Administrativ dhe Inxhinierik nga prodhuesit me famë botërore si Cisco, Microsoft, Oracle dhe CompTIA. Për studentët, ai mbetet një ndër profesorët më të përkushtuar dhe entuziastë, me metoda ligjërimi interaktive dhe shumë interesante. E ne, stafi i CACTTUS Education pajtohemi që Vetoni është personi më funny në shkollë. Është kënaqësi t’ju kemi në mesin tonë, Veton.

Suksese!

Comments are closed.