fbpx

Web and Mobile Application Developer

 • Mobile Application Developer
 • Ueb Application Developer
 • Database Developer
 • Developer of e-commerce Pages
 • Java Specialist
 • Computer Programmer
 • Web Analytics Specialist
 • Database Administrator

System and Network Administrator

 • Network Administrator
 • Network Engineer
 • Systems Administrator
 • Computer Systems Analyst
 • Security Engineer
 • Systems Integrator
 • Systems Implementer
 • System Maintenance

News

Studentët e Cacttus Education vizituan kompaninë Fara

Studentë të Cacttus Education vizituan kompaninë Fara, kompani kjo që merret me zhvillimin e produkteve vendore në fushën e teknologisë informative. Gjatë vizitës studentët […]

Studenti Shpëtim Sadriu ka filluar punën si IT Helpdesk

Shpëtim Sadriu është student i vitit të dytë në drejtimin Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve. Shpëtimi është një i ri shumë i përkushtuar […]

Ditën botërore të radios studentët e Cacttus Education e shënuan me projektin “World Radio Day”

Radioja mbetet njëra ndër mediat më gjithëpërfshirëse dhe dinamike në botë. Qëllimi radios sot është të bashkojë komunitetet dhe të strehojë dialog pozitiv […]

Testimonials

``Cacttus Education enabled me to join the workforce.``
Besar Zhubi - Web and Mobile Application Developer
``If you really love programming, then Cacttus Education is the ideal choice.``
Ariana Arifaj - Web and Mobile Application Developer
``Studies at Cacttus Education have helped me get employed at Raiffeisen Bank.``
Vigan Grapci - System and Network Administrator

About Us

Cacttus Education is the first associate V level professional school with a two-year study program in the field of Information and Communication Technology. Cacttus Education provides students with professional studies in the most attractive fields of employment in the local and international market of the Information Technology (IT) Industry. The two study majors are: “System and Network Administration” and “Web and Mobile Application Development”.

The first accredited institution by the National Qualification Authority and licensed by MEST, Cacttus Education aims to educate and employ students in the shortest time possible, by preparing them for the local and international work market. This is done by providing a world class education and expertise to the students, through continual innovation, applying international standards and the latest trends in the field of Technology.

160+Students

for the programs

40Scholarships

Provided

80%Students

Employed

Collaborators

gray-cisco
gray-ecdl
gray-comptia
gray-microsoft
gray-linux
gray-oracle
gray-pearson

Contact

Tel.

+383 (0)38 600 237